Username

Password

Remember me

Register

Recover password

A do të jetë Ferrari Zenyatta pasardhësi i Ferrari La Ferrari?

Written by albtvradio on Tuesday, January 5th, 2016

A do të jetë Ferrari Zenyatta pasardhësi i Ferrari La Ferrari? [FOTO]

Ferrari vazhdimisht ka nxjerrë seri speciale në numër të kufizuar të cilat kanë qenë top rangu i Ferrari.

I fundit i kësaj serie speciale është modeli Ferrari La Ferrari me 950 kf i cili është pasardhës i Ferrari Enzo, transmeton Express. Përderisa ka pak mundësi që Ferrari të jetë duke menduar për pasardhësin e këtij modeli special, studio e dizajnit Arita Das Design ka provuar duke dizajnuar modelin pasardhës të super veturës Italiane.

Ky model është emëruar Zenyatta dhe është bashkim i disa modeleve nga Maranello. Dyert i dhe dritat përparme janë inspirim nga La Ferrari. Duken përparime të mëdha aerodinamike.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Newspro is a JoomlaXTC Wordpress Theme